Tjänster

Vrångö Transports moderna och miljömedvetna val av resurser är helt anpassade till vår verksamhet inom renhållning, färjetransporter, materialtransporter och entreprenadarbeten i skärgårdsmiljö. Vi är inte det största företaget i vårt område – men vi är en viktig kugge i skärgårdens vardag och vi har en stor roll för att livet i skärgården ska fungera.

Container/storsäck i skärgården

Vrångö Transport utför containeruppdrag i södra skärgården. Oavsett om du är företag eller privatperson så bokas tjänsten via oss. Fakturering och priser tillhandahålls av Kretslopp och Vatten eller Renova AB, beroende på vad avfallet avser.

Entreprenad Vrångö

Under många år har Vrångö Transport erbjudit entreprenadtjänster till Vrångös befolkning samt andra aktiva på ön. Vinterväghållningen, transporter till och från färjeläget, försäljning av ballastprodukter och grävtjänster är några av de tjänster vi erbjuder.

Färjetransporter

Med våra 3 färjor i olika storlekar erbjuder vi transporter i skärgården. Vi kör ofta på uppdrag av större företag och myndigheter men även mindre transportuppdrag förekommer. Då färjorna har starka kranar och stora däckytor lämpar de sig väl till många olika uppdrag.

 

Amanda – Nyaste och modernaste tillskottet.

 

AnnaLord – Stödben

 

Sylveia – Extra

Mindre båttransporter

Vrångö Transport erbjuder även mindre transportuppdrag.


Lipton


Bella


Minor